Over Promopost

Over Promopost – Passie voor promotie

De zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk of een bedrukt artikel als promotiemiddel moet leuk en gemakkelijk zijn. Dat kan bij ons als specialist  in bedrukte artikelen! Je wilt zeker zijn van de scherpste  prijs, de beste kwaliteit, snelle levering en geen verrassende kosten tijdens het bestelproces. Het online aanbod van promotieartikelen en relatiegeschenken is groot. Wij hebben daarom voor u met passie een selectie gemaakt van duizenden producten van de meest gevraagde artikelen en bieden deze overzichtelijk weer in onze multishop, bestaande uit meer dan vijftig specialistische shops! Zo hebben wij ook voor iedere online shop en bijbehorend assortiment specialisten die u zo nodig kunnen helpen bij de product-, ontwerp- of kleurkeuze van uw bestelling.

DNA Promopost

Ons DNA is passie: Passie voor promotie, passie voor transparantie en passie voor onze klanten!

Het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken

Het assortiment wat wij aanbieden in onze vijftig shops is breed omdat wij met passie onze klanten zo breed mogelijk bedienen. Echter kunnen alle producten uit onze shops zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. In de aangegeven filters wordt aangegeven welke eigenschappen het product heeft en welke u naar keuze kunt aanvinken. Voor ieder wat wils! Onze productie hanteert verschillende druktechnieken, afgestemd op het soort product.

Druktechnieken

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw producten te laten bedrukken met de grootste keuze aan druktechnieken! Dit zijn de belangrijkste druktechnieken: Lasergravering, tampondruk, zeefdruk, transfer, digitale transfer, keramische transfer, doming, blinddruk, borduring, digitale bedrukking, digitaal label en sublimatie.

Ons eenvoudige bestelproces en unieke logotool!

We maken het onze klanten graag gemakkelijk. Onze online shops zijn duidelijk ingericht en de teksten zijn goed leesbaar, ook op uw mobiele telefoon en i pad. Bestellen is bij de vijftig online shops van Promopost zeer eenvoudig. Door onze unieke logotool hoeft u geen uren of dagen meer te wachten op uw drukproef per mail. Tijdens het bestelproces kunt u uw logo uploaden en is uw logo direct zichtbaar op het opdrukgebied van uw product en heeft u direct een beeldimpressie van het eindproduct! Dit scheelt uw tijd wat u ongetwijfeld anders kan besteden. U kunt niets aan het toeval overlaten, het gaat immers om promotie van uw bedrijf. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Promopost prijzen, geen verrassingen!

Passie voor transparantie. Bij Promopost zijn alle prijzen all in prijzen. Achteraf berekenen wij geen instel- en verzendkosten. Wij staan garant voor zeer scherpe prijzen.